AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek işlerinin toparlanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin ilişkiye girdiğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir