AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, maddi gücünün eksileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini bir başka kadınla gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla evlendiğini görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini yatakta başka kadınla görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına inanılır.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir