AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşini yatakta başka kadınla görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eşinizi başka kadınla görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir