AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka kadınla görmek

Kahve falında eşinin başka kadınla görmek

Kahve falında eşinin başka kadınla görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadınla gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinizi başka kadınla görmek sorunların hallolacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir