AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir