AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine tabir olunur.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başının kesileceğini görmek stresinin çoğalacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir