AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kesildiğini görmek

Kahve falında ayağını kesildiğini görmek

Kahve falında ayağını kesildiğini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında ayağını kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Kahve falında ayaklari kesilmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek pişman olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ayağı kesilmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını kesildiğini görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, maddi durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakların kesilmesini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kendini her konuda geliştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir