AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir