AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklari kesilmek

Kahve falında ayaklari kesilmek

Kahve falında ayaklari kesilmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ayaklari kesilmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek çok zor günler geçireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarının kesildiğini görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakların kesilmesini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, dertlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında sağ ayağının kesildiğini görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayakların kesildiğini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir