AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının ayağının kesildiğini görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerin azalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yardımcı olmayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının kesildiğini görmek maddi durumun düzeltileceğine, başarısının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak kesildiğini görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, cesaretini yeninden toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın kesilmesini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir