AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet eder.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek sorunların artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir