AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek hayat daha olumlu bakılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza tabir olunur.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek kişinin yasa düşeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir