AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin bilezik taktığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek dertleşerek moral bulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir