AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, karlı çıkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulur.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek güzel davetler alacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir