AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir