AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, yeni iş kollarına girileceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, saygısını toplayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, nice noksanlık içinde olduğuna tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek güzel bir hayat geçireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek huzurlu bir insan olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek can sıkıcı haberler almaya, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir