AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir