AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini tesettürlü görmek

Kahve falında eşini tesettürlü görmek

Kahve falında eşini tesettürlü görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında eşini tesettürlü gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eşini tesettürlü görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tesettüre girmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, insanların hayır dualarını alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tesettür görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalettir.

Kahve falında başkasını tesettürlü görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir