AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesettür gelinlik giymek

Kahve falında tesettür gelinlik giymek

Kahve falında tesettür gelinlik giymek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yarınlarına inanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesettür giymek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesettür giymek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek ağız tadına kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir