AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesettüre girdiğini görmek

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hem ün sahibi olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tesettüre girdiğini gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerin talepleri sıkıcı olabilir.

Kahve falında bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tesettürlü görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işarettir.

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir