Kahve falında tesettüre girmek

Kahve falında tesettüre girmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Kahve falında tesettüre girmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Kahve falında tesettüre girmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tesettür giymek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesettür giymek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek nasibin bollaşacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını tesettürlü görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir