Kahve falında beyaz tesettür görmek

Kahve falında beyaz tesettür görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tesettür gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tesettür giymek makamını kaybedeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tesettür görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek manevi mutluluğu tadacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını tesettürlü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek o kimselerden menfaat göreceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir