AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi tesettürlü görmek

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bilakis malının çoğalacağına, keyifli hale geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında anneyi tesettürlü gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında tesettür giymek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tesettürlü görmek iş kaybı yaşayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek bazen umutlarını yitireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Kahve falında tesettüre girmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında eşini tesettürlü görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir