AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tesettür giymek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek güzel günler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını tesettürlü görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını tesettürlü görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir