AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopa atmak

Kahve falında sopa atmak

Kahve falında sopa atmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, isteklerini yerine getireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, bol bol moral depolanacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, her daim temkinli olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sopa atmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında sopa atmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini sopayla kovalamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde sopa görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölüden sopa yemek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sopa kırmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çivili sopa görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden sopa yemek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir