AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sopa görmek

Kahve falında kırmızı sopa görmek

Kahve falında kırmızı sopa görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı sopa gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Kahve falında kırmızı sopa görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulmaktadır.

Kahve falında sopayla dövmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sopa görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında sopayla kovalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, kederleneceğine delalet eder.

Kahve falında sopa kırmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında golf sopası görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında eşini sopayla dövmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yiyip içeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir sopa görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir