AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini silahla görmek

Kahve falında eşini silahla görmek

Kahve falında eşini silahla görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yepyeni biri haline geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşini silahla gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında eşini silahla görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini silahla öldürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, şansın çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşine silah çekmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının silah kullandığını görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah silah görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir