AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine silah çekmek

Kahve falında eşine silah çekmek

Kahve falında eşine silah çekmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşine silah çekmek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Kahve falında eşine silah çekmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birisine silah çekmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında silah çekmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana silah çekmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine silah çekmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin saçını çekmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin dişini çekmek makama ve rızka sahip olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında eşini çekmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir