AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eşi öpmek

Kahve falında ölmüş eşi öpmek

Kahve falında ölmüş eşi öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sorunlarından arınacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş eşi öpmek gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Kahve falında ölen eşini öpmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini yanağından öpmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında eski eşi öpmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini öpmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına alamet eder.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek elindeki imkânları seferber edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin elini öpmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek imkânlarının çoğalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir