AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek sahip olduklarının eksileceğine, şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek yeni işlere girileceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek hayatına bakacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir