AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek hayırlı bir evlat olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir