AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işarettir.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir