AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini mezara gömmek

Kahve falında eşini mezara gömmek

Kahve falında eşini mezara gömmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında eşini mezara gömmek doğru yatırımlar yapacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara bir şey gömmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini mezara gömmek düşünmeden adımlar atayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yüzünde güller açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara para gömmek üzgün olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını mezara gömmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında annesini mezara gömmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında mezara adam gömmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kazancın artmasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir