AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kestiğini görmek

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu kestiğini gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorla saç kestirmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, elde edilen nasibin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilini kestiğini görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kestiğini görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir