AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey kestiğini görmek

Kahve falında bir şey kestiğini görmek

Kahve falında bir şey kestiğini görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yol alacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir şey kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında bir şey kestiğini görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kirpik kestirmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının et kestiğini görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek kafasının sakinleşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulur.

Kahve falında saçları küt kestirmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirdiğini görmek işlerini tek başına yöneteceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir