AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kestiğini görmek

Kahve falında fare kestiğini görmek

Kahve falında fare kestiğini görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, para pul sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare kestiğini gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Kahve falında fare kestiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalettir.

Kahve falında birini saçlarını kestirmiş görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını makasla kestirmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında kuaföre saç kestirmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında köpeği kestiğini görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kendi saçını kestiğini görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir