Kahve falında annesini koşarken görmek

Kahve falında annesini koşarken görmek güzel haberler alacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, başarıların çoğalacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini koşarken gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında annesini koşarken görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyi koşarken görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi koşarken görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında koşan öküz görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi koşarken görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden koşarak inmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok eğleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir