AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunlarını bitireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, evleneceğinize, kariyer planının altüst olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven koşarak inmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir