Kahve falında ölmüş anneyi koşarken görmek

Kahve falında ölmüş anneyi koşarken görmek dileklerin kabul olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, büyük paralar kazanılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, spor yapmaya başlanılacağına, çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneyi koşarken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında anneyi koşarken görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında annesini koşarken görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi koşarken görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında koşarak şarkı söylemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında koşarken zorlanmak tüm isteklerine kavuşacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koşarak yorulmak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında koşarken kaybolmak belaya ve derde düşeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir