AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan öküz görmek

Kahve falında koşan öküz görmek

Kahve falında koşan öküz görmek endişelerin sona ereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşan öküz gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında koşan öküz görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz dövmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok öküz görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bekarlar için evlenmeye yorulur.

Kahve falında öküz sesi duymak işlerin artacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında öküzle tarla sürmek büyük bir ortaklığa gireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün altında kalmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında öküzü bağlamak işlerinin yolundan çıkacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz satın almak onların kıymetini bileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir