AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi koşarken görmek

Kahve falında anneyi koşarken görmek

Kahve falında anneyi koşarken görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, iyi halinin kalmayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında anneyi koşarken gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında anneyi koşarken görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi koşarken görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında annesini koşarken görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak camiye gitmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu koşarken görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında hızla koşan at görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Kahve falında koşan ayı görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine koşarak sarılmak bundan güç ve cesaret alacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir