AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi koşarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi koşarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi koşarken görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi koşarken gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi koşarken görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi koşarken görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisine yalvarmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi öldürdüğünü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek bütçesinin küçüleceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir