AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel cüce görmek

Kahve falında kel cüce görmek

Kahve falında kel cüce görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kel cüce gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında kel cüce görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi cüce görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüce öldürmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı cüce görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında cüce sevgili görmek kariyer planının altüst olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında sakallı cüce görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendisini korumaya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi cüce görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı cüce görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir