AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen bezi görmek

Kahve falında kefen bezi görmek

Kahve falında kefen bezi görmek yardımının olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefen bezi gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında kefen bezi görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bez görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bez değiştirmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirdiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında temizlik bezi görmek güç ve kudret kazanacağına, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında adetli bez görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine inanılır.

Kahve falında bebek bezi vermek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bezi görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir