AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini karanlıkta görmek

Kahve falında eşini karanlıkta görmek

Kahve falında eşini karanlıkta görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, konuşmaz olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında eşini karanlıkta gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Kahve falında eşini karanlıkta görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odayı karanlık görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta kavga etmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ağaç görmek verilen kararların geri çekileceğine, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık deniz görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin karanlıkta görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir