AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta kavga etmek

Kahve falında karanlıkta kavga etmek

Kahve falında karanlıkta kavga etmek yüksek moral sahibi olunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Kahve falında karanlıkta kavga etmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık suya düşmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kedi görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta yeşillik görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlığa düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık bir yere gitmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık uçurum görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık ay görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir