AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek hastalıkların şifa bulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalettir.

Kahve falında karanlıktan yürümek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkda yürümek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akşam karanlığında yürümek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek makama ve rızka sahip olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir