AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı karanlık görmek

Kahve falında odayı karanlık görmek

Kahve falında odayı karanlık görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında odayı karanlık gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında karanlık odada kalmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık odada yatmak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında karanlık odada oturmak kendisini işine veremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini karanlık odada görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odayı karanlık görmek batıl amele, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında karanlık odada uyumak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir