AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ağaç görmek

Kahve falında karanlıkta ağaç görmek

Kahve falında karanlıkta ağaç görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yaptığı işte sivrileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta ağaç gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Kahve falında karanlıkta ağaç görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak rahat bir hayat süreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında karanlık bahçe görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, onu dinleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içini karanlık görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında uzun karanlık yol görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta namaz kıldığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir