AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta banyo yapmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacca yolculuk yapmak dertlerin sona ereceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında kamyon yolculuk yapmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu yolculuk yapmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak işiyle nam salacağına, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir